Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2382982

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Pölsan sätter 2-2 genom en fin styrning på långskott. 15 sekunder senare sätter Carl Söderberg 3-2 - hat tric på en period - och återigen tycks pölsans försvar inte ha någon aning om vem som har vilken uppgift.

Pölsans PP i slutet, perioden över och ställningen 3-2 för Malmoe, men Pölsan inleder tvåan med 1.45 PP.

Pölsans fortfarande med i matchen men skrämmande hur de släppt in tre mål efter uruselt försvarsspel som givit Carl Söderberg tre frilägen och tre mål.

Kollade in stats för herrar Rödin och Scott under de inledande fem matcherna samt första perioden här_

Scott: 3 mål, 0 assist, +3-4= -1 samt 4 utvisningar
Rödin: 0 mål, 2 assist, +5 -3 = +2 samt 4 utvisningar

Plus lite förstärkningar från båda spelarna.

Nja, känns inte som dessa två spetsspelare tillför så mycket, om man inte talar om utvisningar (och förstärkningar).

Men ska man tala om någon som tillför har Pölsan efter tidigare Brendl och Gunderson som offensiva målsprutande backar nu fått in tjecken Sklenicka i samma position och precis nu sätter den 3-3, hans andra mål idag. Tjecken har varit på isen vid 12 av Pölsans 14 mål i årets SHL. Snacka om strålande nyförvärv.