115763 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2382925

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
1-0 för Malmoe i ett PP där Pölsans box är extremt kass och Malmoe får chans efter chans och efter en halv minut sprätter Carl Söderberg in 1-0 under ribban från 2 meters avstånd.

Det var Scott som genom en förbannat dum och meningslös hög klubba i anfallszon tog utvisningen. Knäckande för övriga pölsor.

Strax efteråt struntar domarna att ta en trippingutvisning på en pölsa som erövrat puck och bara sekunder efteråt har pölsans duktige tjeck Palsternacka eller vad han heter smällt in 1-1.

Men Malmoe får inom en minut två nakna närchanser och på den andra smäller Carl Söderberg in en retur till 2-1.

Tre snabba mål - det första efter dum utvisning av pölsan Scott, de två andra efter att pölsaförsvaret felbedömt situationer och trott de haft en kontroll de inte hade.

Tre aktioner, och vi har sett flera, som inte tyder på att Pölsan är stabil....