Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2384130

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Som vanligt, Europaturneringen börjar först i slutspelets kvartsfinaler för de svenska lagen. Tycker kanske att alla fem svenska lag är potentiellt vinnare av turneringen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Kanske dags att lyfta att nu har man identifierat ytterligare en miljonfond som kanadickerna haft i lönndom för att betala kvinnor som utsatts för sexuella övergrepp av kanadensiska hockeyspelare.

Detta samtidigt som den svenska debatten om förstärkningar lett fram till att många påpekat att kandensiska junisar under junisVM ofta filmar så in i helvitte och hyllas av laget, ledare och supportrar för detta.

Och vi vet ju alla hur detta Kanada har en historik från Canada Cup där de skickat motståndare att resa fram och tillbaka över kontinenten mellan matcher för att tröttas ut samt matcher där de brutalt överföll och skadade ryssar på sjuttiotalet. Eller hur de överföll europeiska spelare i NHL innan Kung Börje kom in och visade vägen.

På något vis känner jag nu alltmer avsky för detta hockeyn i detta Kanada, som påstår sig vara det land där hockeyn föddes. Inte heller det stämmer; det var i England.
Kommentera