Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2384145

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Belfast - Apan nu 2-2, 5 min kvar av tredje, Apan har nyss haft PP och skött det uruselt. Aha, nu 2-3 med tre minuter kvar. Lutar mot att Apan lyckas slå det europeiska topplaget Belfast. Och med en dryg minut kvar 2-4 i tom kasse. Kommentatorn i matchen tydligen helt ny på hockey, riktigt usel.

Fiskrenset har vissa chanser att kanske kunna slå svåra Grenoble, knappt halva matchen återstår med Fiskrenset i ledning med 0-7.

Vaclav-Straubing fortfarande 1-1 med en period kvar. Ett resultat som Warulfven trivs med. (TILLÄGG: Nu 1-2, mindre bra för Ulfven, som riskerar tappa förstaplatsen och riskerar ett svårare slutspel).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Lutar mot att Apan lyckas slå det europeiska topplaget Belfast. Och med en dryg minut kvar 2-4 i tom kasse.

Sven.Savage: Fiskrenset har vissa chanser att kanske kunna slå svåra Grenoble, knappt halva matchen återstår med Fiskrenset i ledning med 0-7.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Fan alltså, det fixade sig även för Vårat gäng, som efter en 'helgjuten' insats mot det enormt fruktade Topplaget Aalborg, i ÅRETS Isärklass MEST Betydelsefulla drabbning, när vi som redan klara Gruppsegrare lyckades ta ytterligare en seger...

Det är en relativt stor chans att det faktiskt kan bli 3, eller t o m 4 svenska lag som gör upp i de två semifinalerna i CHL.

Ärligt talat tycker jag att statusen på CHL inte har höjts ett dugg dom senaste 4-5 åren. snarare det motsatta... Sverige blir bara Mer och Mer dominerande!!

I min värld måste man vinna CHL-titeln MINST tre, kanske t o m uppemot 4 ggr, för att det ska nå upp till samma 'status' som det är att vinna 1!! SM-Guld!!

Just nu undrar jag bara i mitt stilla sinne, hur bra vi lyckas i den '"relativt opretentiösa'" seriematchen mot Malmö på torsdag?...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Vad är det för topplag som spelar i Luleå grupp?
Kommentera