Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2419500

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nooky: Vårt nya vapen. Sitta-på-vakten! Fläskbergethockey.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läste lite på andra Forum om hur tonerna gick förra hösten. Det var ju en hel del "Limpan duger inte" samt "avgår alla" och sådant.

Efter första fem matcherna - då Luleå torskat de flesta och låg sist i tabellen, var det ju stora sågen fram och allsvenskan nästa konkluderas från "positivt" håll.

Då lade pyts in följande. Bara att beundra,

"Jo jag blev såklart besviken i lördags jag med. Såg att spelarna var besvikna, frustrerade och försökte mer än nog långt innan slutsignal. Har tänkt i flera matcher att tilliten inte riktigt verkar finnas. Puckar kastas i panik eller som det verkar ibland lite nonchalant.
Tror det hänger ihop med att halva laget nästan är nytt. Att det sku ta tid att bygga ett maskineri som bara rullar fattade i alla fall jag långt innan serien startade.
Det är såklart inte kul med tabelläget. Värre för spelarna tror jag faktiskt. Speciellt Limpan som både ställer höga krav på sig själv och vet om trycket utifrån.
Jag skule bli ytterst förvånad om inte laget tar sig samman och vänder ppå detta. Har varit med så länge som supporter att jag minns hur det förr var mer regel än undantag att hösten dippade vi väldigt, för att ofta efter jul gå som tåget.
Jag tror fortfarande att detta laget kommer nå minst lika långt som i fjol. Troligen minst semi. Mitt tips.
Att vi är sönderlästa har jag läst här varenda år som Bulan eller Rönken stått i båset. Ibland förstärkt av nån "expert" som malt i samma banor. Jag tror snarare att det är maskinen som inte kuggar i än. När den väl gör det trillar poängen in. Helt övertygad. Dessutom gissar jag att jag i den tron mår betydligt bättre än den som gräver ner sig, spyr lite på bulan eller nån syndabock man kan hitta. Kändes gott att skriva lite optimistfloskler här ochsen strunta i att läsa förrän det vänt.
PS Ju jag har haft en jävla ågren jag med, men nu förtränger jag det och siktar på en vändning som börjar på torsdag. DS"
Kommentera