Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2427124

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
SeMer-studion "missar" att kommentera att isf 1-1 blev det 2-0, när Öhlund och Bringan "missade" att visa ut vild svingande highsticking. Men studion är ju "upptagen" med att pladdra om att Apan ska slå rekord med vunna matcher i rad.

När det blir reklampaus kan man andas ut, tror man, men då kommer den helt sjuka reklamen om att "publiken är vår bästa spelare" vilket helt sjukt illustreras av just Apan (med landets störste fuskares tröja plus random PWT-Lundmark) - som är det lag i SHL som hemmapubliken är i särklass minst intresserade av. Se bara inledningsbilden från period tre, där Apans köpespelare till målvakt hänger framför den ena tomma stolen framför den andra.

Känns som året innan Apan kom upp i Elitserien, då de spelade med jättereklamen "Spola Kröken" på tröjorna, vilket fick en liten annan klang när de ställde till med suparfest i laget under brinnande kvalspel och deras inköpte spelstforward, från det egna upptagningsområdet obygden i Kanada, blev tagen av polisen när han kört av vägen medan han drack från en låda med billigt vin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Sven, att du bara orkar tragla på och upprepa dina historier. Det resulterar bara i den ständiga Sven monologen som inte ens Luleåfans bryr sig om längre. Lyft blicken.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Jaha, då meddelar förbundet att de skickat f d apspelare Nordlöf och Holm som zebror till Karlstad. Dessa tar ju i snitt 17-18 utvisningsminuter per match, så det lär bli en hel del special teams, Warulfven är att gratulera. Vi får väl hoppas på att Holm i.a.f. inte tar en spökutvisning på Luleå igen. Som den match två warulfvar krockade med varandra och föll, medan zebra-Holm, som hade full uppsikt, visade ut Luleås stackars MicFlicker som inte varit närmare de två ulfvarne än några meter.
Kommentera