Luleå HF

115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2427172

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Sven, att du bara orkar tragla på och upprepa dina historier. Det resulterar bara i den ständiga Sven monologen som inte ens Luleåfans bryr sig om längre. Lyft blicken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: På det stora hela är det faktiskt väldigt lite av det jag skriver som handlar om att peka ut Apans vandel, eller rättare brist på sådan. Men eftersom dominerande SeMer så totalt negligerar sådant som swingerlis fusk och hghstickings vilda svingande krävs det ju att någon presenterar fakta.

Dock beklagansvärt att formen av Hockeysnacket är ett rukkplank, där det man skriver snabbt förpassas till tidigare sidor vilket i praktiken innebär att det hamnar i vriden. Skulle detta varit ett trådforum hade det räckt med att deltajerat presentera fakta en enda gång, men nu tvingas man tyvärr skriva igen det man skrivet tidigare, Mycket tröttsamt och det drabbar ju mig mer än någon annan. Men det gäller att stå upp för att hindra att sektmarodörer och aprunkare styr informationen, för att inte säga ersätter sanningen med sexfingrig hitte-på.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Fel fel fel, jag bryr mig och gillar Svens inlägg och om du ogillar och obryr dig om Svens skriverier behöver du inte läsa eller spendera tid i Luleåboken.
Kommentera