Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2432626

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ibland, men mycket sällan, händer det att spelet helt kollapsar och när så händer brukar man komma överens om att nu finns bara att bryta ihop och komma igen.

Idag kollapsade Luleås försvarsspel och vi släppte in sju baljor.

Men detsamma hände för fem matcher sedan.

Det här signalerar förstås att Luleås spel utan puck - vårt starkaste vapen - som i åratal varit stabilt och givit oss säkerhet nu.....är något vi inte kan räkna med.

Och vad har vi då att komma med?

Börjar det lukta Luleåkollaps denna säsong?

Eller kan vi ta detta som en väckarklocka och skärpa oss? När vi om två dagar ska möta Apan, som vunnit senaste 14 matcherna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Seger mot Marklundarna hade mycket väl kunnat vända säsongen men vad talar för det...? Känns som om Luleås strukturella problem hunnit ikapp oss. Talanger från länet väljer andra föreningar att utvecklas i. Luleå måste värva både bredd och spets och risken för felrekryteringar ökar.
Men det problemet får vila för tillfället det måste hända något NU med den befintliga trupp som vi har. Tränarbyte? Tveksamt om en ny tränare med nytt spelsätt skulle kunna vända skutan. Scanna av marknaden, kanske kanske något kan dyka upp men sannolikheten är låg. Möjligen då sm-liggas grundserie är färdigspelad. Sparka GM skulle inte förändra något på isen. Det ser mörkt ut, tänk ett kval mot vårat boogieteam pölsan...
Kommentera