Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2438709

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Timrets tre minuter 6 mot 5 var förvånande svaga. Med 1 sek kvar sätter Luleå 1-3, men det döms bort för offside.

Tre poäng till Luleå borta mot Timret. Det hade man verkligen inte trott.

Sammantaget ganska bra insats av Luleå - som vanligt - men det brukar aldrig räcka utan vi torskar ändå sådana här matcher gång på gång. Gissar att vi lyckades idag eftersom Timret saknade flera spelare och lyckades därför inte att få in fler än ett mål.

Och naturligtvis påverkas matchen av det förvirrade agerandet av zebran Claesson. I kina ögon var det INTE till Luleås fördel. Samtidigt förvånar det mig inte om timmersupportrar vill tycka tvärtom. Inte förvånande när Claesson haft lekstuga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Är av åsikten att det var flera tveksamma åt bägge håll. Men det som känns värst är 5 mot 3:an, som absolut kan visat sig vara matchavgörande. Medan de flertalet konstiga utvisningarna kan jämföras som farliga frisparkar i fotboll. Visst, det är inte bra. Så kan 5 mot 3 jämföras med en feldömd straffspark. Jag vet inte om domarna förstår vilken drastisk situation ett sånt spel skapar, men man ska absolut inte hålla på och lattja med såna situationer om man inte är HELT säker.

Med det sagt så hade man ju hoppats att ni skulle vunnit med någon puck till, så man inte gick med känslan att det kan ha varit avgörande. För jag tycker inte Luleå är totalt utspelade på något sätt. Kändes redan i början på tredje att ni inte skulle behöva många lägen för att ta taktpinnen, medan vi uppenbarligen behövde många många många fler.

Grattis till 3p! Vill faktiskt inte att ni ska vara inblandade i bottenstriden.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: vilken filmning i slutet av andra perioden, klagas på Fröberg som ledde till 5 mot 3 men utvisningen på Komarov var ju horribel....
Kommentera