Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2442602

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
DEN F-E FRIBERG SLÅR TILL IGEN!

2-2

Han har gjort det så j-a ofta på Luleå, trampar igång full fart i vår zon, vrider och vänder och tar sig fram till perfekta lägen i slottet och pangar in mål på Luleå. Vi har varit med om det så många gånger och det borde fan räcka nu.

Friberg lurar #44 och trampar förbi denne som inte hinner med och inte gör det han måste mot Friberg: Stoppa honom!

Och så kommer Friberg dansande in i omedelbara nedre slottet och fintar sig förbi även Connolly som mycket väl skulle ha kunnat monstertackla Friberg men gör det inte.

Och tredje perioden rinner ut och slutar 2-2. Tisdag om en vecka fortsätter detta uppe i Delfinen med period 4-6.

Bra match av båda lagen och kanske speciellt av Luleå igen och 2-2 kanske kan kännas rättvist, men nesligt när vi var så nära att hålla 1-2 perioden ut.

Men ständigt denne Friberg! Fan också. Luleå måste han specialtränade hur de hanterar Friberg i slutet av matcher. Min tanke är att skit i pucken och gå på kropp. Tillåts han leka hockeyns Messi gör han det, men i hockey SKA vi kunna sätta P för honom med fysik.

Jaja. 2-2 efter första matchen eller rättare sagt första tre perioderna får ju anses vara ett bra resultat ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Som några hunnit se har jag genomfört en analys av zebrornas och arenornas effekt för tilldelning av utvisningsminuter. Det tog lite tid att fixa det och trist att dessa inlägg och tabeller försvinner så snabbt och kanske det finns folk som skulle velat se informationen inte får chans.

Det beror ju på min egen (o-) vana att slänga ut känslor och kommentarer när jag ser match live på läktare men också på nätet när jag ser match via SeMer. Mest handlar det ju om "KÄMPA, LULEÅ!" och liknande Hemskt Mycket Viktigt;-)

Nå. För att ge folk chans att ta del av det jag sammanställt kommer jag ovan detta inlägg att lägga in de båda rapporterna igen.

Håll till godo!
Kommentera