Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2458956

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
{Sven.Savage Annars ser vi ju en lustig effekt av lagens form, uttryckt efter senaste fem matcherna, där Luleå i så fall skulle klättra ända upp tim #5 i sluttabellen med chans att utmana även Trottoaren för #4, samtidigt som vi passerat även Warulfven. Och Timret skulle klättra ända upp till #2, efter Apan!
--------------------------------------------------------------------------------------
Efter segern ikväll och HV då nollade igen, är risken för negativt kval, försummbar... Mindre än 1% risk.

Men den där prognostabellen som du har börjat illustrera, den ger jag inte mycket för. Du kan väl ändå inte på fullt allvar tro att vi slutar på plats 5??? Då ska vi alltså ta 31 poäng på de resterande 13 matcherna, samtidigt som Färjestad endast tar 16, Örebro 18 och Frölunda 14-15p.... Formtabellen kan jag till viss del köpa. Men du förstår väl själv hur Otroligt OSANNOLIKT det är att den Prognostabell du illustrerar, ens i närheten kommer att bli vad den faktiska sluttabellen kommer att visa.

Det mest bizarra som tabellen indikerar är att Timrå kommer att passera Växjö innan serien är färdigspelad????
Timrå ska alltså ta 16-17p mer än Växjö på de tretton återstående matcherna???? Allvarligt talat Sven...
Sannolikheten att det inträffar är "ungefär" EN PÅ MILJONEN.
Förutsatt att inte hela Växjös lag omkommer i en flygkrasch.....

Chansen att Luleå topp sex är enligt mitt förmenande inte större än 10 %. 'Möjligen' i en utopisk värld,12-13%. Större chans än så är det 'egentligen' inte ens i teorin, än mindre i praktiken.

Men det är mycket angenämt att konstatera att Vårat Gäng verkar vara inne i ett riktigt bra flow just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: "Men den där prognostabellen som du har börjat illustrera, den ger jag inte mycket för. Du kan väl ändå inte på fullt allvar tro att vi slutar på plats 5??? "

Fniss

Du har inte tagit del av tidigare information och förstått att det inte handlar om något jag tror eller inte tror. Utan om fakta bara. Prognostabellen svarar på frågan "Hur slutar serien OM varje lag i fortsättningen tar lika poäng per match som de gjort senaste fem matcherna?"
Kommentera