Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2459185

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Jo. Hans ALS hade ju ett extremt snabbt förlopp tyvärr. Men jag håller med om att det varit bra att hyllning kommit innan han gick bort så att han fått ta del av vår tacksamhet. I efterhand blir det mer för hans familj samt förstås som fint minne för alla oss andra. I Toronto har de ju Börje förevigad tillsammans med några andra Torontospelare i fina statyer utanför arenan. Det tycker jag känns som en passande och riktigt fin hyllning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
DamPölsan är säkerligen nöjda med att ha vunnit mot Luleå för andra gången i år (samtidigt som Luleå slagit DamPölsan två gånger) men ska DamPölsan ha någon chans att utmana Luleå om seriesegern måste de få hjälp av andra.

Luleå ligger i detta nu 5 poäng och massiv målskillnad före DamPölsan som förstås hoppas att Luleå ska förlora ytterligare två matcher.

Luleå möter närmast DaMooDoo två gånger och sedan DamStyvben och sedan har vi bara lättare motstånd kvar innan serien är färdigspelad. DaMooDoo och DamStyvben ligger på plats 3-4 - efter Luleå och DamPölsan - och långt före övriga lag.

Så ska Luleå torska två matcher ska det ske nu, under närmaste tre matcherna.

Och den första av de tre matcherna spelas i detta nu! Efter första perioden är ställningen 0-0. Kom igen nu, Luleå!
Kommentera