Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2459147

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Spontant tänkte jag först bara att självklart att Pölsan vepahyllar Börje. Men nu kan jag kanske tveka och fundera på kriterierna. Var går gränsen? Ska Warulfven t ex hylla Chara?

Kan väl tycka att en hissad vepa eller tröja blir där för alltid och att det därför är ett beslut som klubben ska fästa särskild aktning vid.
---------------------------------------------------------------------------------------Personligen tycker jag att det är 'tragikomiskt', att Brynäs tänker hissa Börjes flagga nu, 50! år efter det att han senast spelade i klubben. Dessutom EFTER hans död...

Alla kände ju till att Börje var döende i ALS ganska lång tid innan han dog. Och hans hälsotillstånd under hela sjukdomsperioden försämrades ju stadigt.

Det hade ju varit 'aningen' mer schevalereskt, om Brynäs hissat hans tröja i 'relativt' god tid INNAN han dog, så att Börje själv fått ta del av hissningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Jo. Hans ALS hade ju ett extremt snabbt förlopp tyvärr. Men jag håller med om att det varit bra att hyllning kommit innan han gick bort så att han fått ta del av vår tacksamhet. I efterhand blir det mer för hans familj samt förstås som fint minne för alla oss andra. I Toronto har de ju Börje förevigad tillsammans med några andra Torontospelare i fina statyer utanför arenan. Det tycker jag känns som en passande och riktigt fin hyllning.
Kommentera