Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2461739

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
"Domarna" till dagens match har presenterats.

Det blir Johanarna Nordlöf och Magnusson. Apan Nordlöf "hittar" näst flest utvisningar de matcher han "dömer" och Magnusson ligger inte långt efter.

Mycket ovälkommet när vi ska ha Oskars med ligans mest effektiva PP på besök.

Men till det kommer att Apan Nordlöf är värste hemmadomaren i serien och Magnusson ligger nära där med.

Vilket borde vara fördelaktigt för Luleå, eller?

- Nej! Inte när man beaktar att Nordlöfs grova hemmfavorisering - han visar ut 50% fler bortaspelare - inte gäller när det är Apan som bortalag eller Luleå som hemmalag. Då blir det helt jämnt hemma-borta. Nu har ju Apan Nordlöf i senaste två matcherna vanskött sitt uppdrag så extremt att han först fixade pinnar till Apan, sedan stal pinnar av Luleå. Och den enda förklaring man kunde identifiera var att Apan Nordlöf var både korrupt och korkad.

För två dagar sedan blundade han för allt Pungen regelvidrigt gjorde för att försvara sig och värt av allt när apeländet inte utdömde självklara 5 min + match + rapport efter skallning av Pungenspelare utan i stället förklarade skallningen för mild och jämförbar med bedömningen att "den inte träffade ens" följt av att han sedan tog århundradets billigaste slashing på Brännström och därigenom raderade den andra tvåminutersutvisningen för skallningen. Och den Apan ska vi stå ut med i Delfinen igen två dagar senare!

Fy fan! Jag mår illa!

Det enda man kan hoppas på att lagens långa FBI-arm får tag på honom inom närmaste timmen. efter hans deltagande i den Trump-initerade massakern på Capitolium för drygt två år sedan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Första perioden spelad, 0-1 för Oskars. Har varit mer Luleå med puck i Oskars zon, tack vare starkt spel runt sarger där man vunnit man-mot-man ofta.

Oskars chanser framför allt spelvändningar men då blir de å andra sidan oftast bättre chanser och - som vi vet - till mer effektiva skyttar.

Målet pga en chans som kom från ingenting där vi har två oskar som attackerar men Luleå har 4-5 spelare med. Den ene Oskarn som har puck med ryggen mot vårt mål vid vår blå lägger en backhandskross där Karlkvist kommer och ute på sidan från halvdistans får skjuta mot Lassi som ser allt. Få spelare kan göra mål i sådana lägen, men Karlkvist är en av dem, tyvärr.

Det här ser inte bra ut. Luleå kämpar på så bra man förmår och lyckas med det mesta, men Oskarna håller rent utan att ge alltför nära chanser. Och så räcker det för dem att få enstaka vändningar/ kontringar som deras stjärnforwards är sp skickliga att måla på.

Oskars Rock 'n roll-hockey passar oss rejält illa tyvärr.
Kommentera