Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2462233

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Slutresultat:

• Luleå HF - IK Oskarshamn 0-5
• Skellefteå AIK - Linköping HC 4-1
• Brynäs IF - Rögle BK 1-2
• HV 71 - IF Malmö Redhawks 5-1

Ja, i sista matchen återstår fem minuter och det kan ju bli något mål ytterligare men att Hovet vinner är klart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Fy fan vilken patetisk insats. Vi behöver generellt sett skjuta 20 skott för att göra ett sketet mål. Idag gjotde vi inget på 22 försök, medan Oskars gjorde 5 st på 23 försök..
Nu är det dags Warden tar över 'förstaspaden' för resten av den här säsongen.

Det återstår nu 2 matcher under denna säsong som enligt förmenande verkligen har "betydelse". Det är till att börja med, att vi UNDVIKER att förlora under ORDINARIE!!! tid mot HV nu på tisdag, så att vi inte, hur osannolikt det nu än kan verka, riskerar att bli indragna i "huvvaligan" igen... Och sen får vi både hoppas och 'be', om att Laget visar upp den 'BÄSTA SIDAN' av sig själv för denna hittills slätstrukna säsong, i CHL-Finalen den 18:de.

Hur det går i de övriga Grundseriematcherna som återstår, Förutsatt att vi nu INTE, 'gud förbjude' KAMMAR 0!! mot HV på tisdag, ger jag rätt och slätt blanka FAN i , hur det går i!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleå förlorar med 0-5 och redan av siffrorna är det självklart att Oskars vinner eftersom de varit bättre. Har man dessutom sett matchen vet man att det är så och varför. Och har det dessutom skrivits här på Forum att det ligger till på det viset torde det framstå tydligt för vem som helst.

Innebär det att domarna varit felfria? Och är det då förbjudet att påpeka dåliga ageranden av matchdomare? Nej, naturligtvis inte.

Det begriper alla naturligtvis. Förutom några maligna apsupportrar. Det har länge inkommit anmälningar mot dessa apsupportrar vars vanliga agerande består i att dyka upp efter förluster för Luleå får att sprida lögner, förolämpningar och vrida om kniven i såret. Är detta välkomna gäster som respektfullt vill diskutera hockey?
Kommentera