Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2463951

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Jahaja. Luleå Trycker på utan att få in något mål. Och se en plötslig HuVa-kontring där en HuVaspelare som egentligen skulle ut och byta får puck vid vår blå och krossar över till en annan HuVa-spelare som kommer i fart och smäller till. Pucken på Warden men ramlar ned bakom och studsar långsamt och försmädligt in. Inte riktigt godkänt av Warden.

Det mest anmärkningsvärda i sammanhanget är hur travexperten från västerbotten som kommenterar drabbas av en hysterisk glädjechock och fullkomligt ylar när HuVa sätter 0-1.

Men det är ju inte nytt. Travexperten gäspar, somnar och stönar när Luleå spelar och gnäller över trååååååkig hockey, men nu blev han glad.

Nu dags för andra perioden.

KOM IGEN NU, LULEÅ!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Svårt att få till något för Luleå. HuVa lirar destruktivt och Luleå som har mest puck åstadkommer inte något speciellt. De enstaka skotten kniper Ortio enkelt.

Men så får Einar puck i fart och går snyggt igenom tre Huvor och blir fri men inte riktigt i balans, synd. Hade blivit snyggt mål av Warulfvsdräparen där.

Nu får HuVa spela PP sean Luleå bytt in en spelare när den som skulle av isen fortfarande var 3-4 meter från båset.

HuVa får i stort sett inte till något i PP men i slutet ett crosspass till en Huva helt naken 5-6 meter ut och då är Warden snabbt över och räddar med kroppen. Bra!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Husqvarna fortsätter på samma sätt som matchen mot oss. Vilken j$% stöldturne dom är på i Norrland.
Dom kan väl inte klara sig undan kval på ren tur?
Kommentera