Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2489363

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Tack för fina ord. Ja, game seven var länge oviss med två starka lag som synnerligen effektivt stängde ned varandra. Slutade väl med 17-17 skott på mål och det säger mycket. Kändes ju som att det lag som lyckades göra ett mål skulle vinna matchen och så blev det också. kan kännas som lite flytoflyt när det stod 0-0 in i senare delen av tredje perioden innan vi fick a) Shimminminskott i ribban; medan ni fick b) hopslagskott i mål. Att det sedan blev både 0-2 och 0-3 när Luleå tvingades släppa tyglarna och ge allt framåt var bara en konsekvens av det första målet förstås.

Men sådan är hockeyn. Ibland vinner/förlorar man tydligt, ibland kan det handla om flyt/oflyt. Och man är tvungen att leva med vilket som.

Ändå lite överraskande att Luleås spel utan puck fungerat så väl mot era vassa attacker, medan andra lag typ Oskars med flera lyckats förnedra oss enklare.

Vissa lag passar/opassar varandra och vi opassar väl er lite numera, tacksam för det;-)

Man kommer ju ihåg många långa år då det var tvärtom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Läser med förskräckelse att orange varning för snöfall i sydbotten är utfärdat och att väderstationen i Tullinge rapporterar hela 6cm snö senaste dygnet.
Styrkekramar från norra delen av Svea rike, vi lider med er och hör av er om vi skall skicka bandvagnar.
(Inlägget kan ha en viss mån av ironi)
Kommentera