Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2492695

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Om det tekniskt kan funka för Brynäs så som du skriver har jag ingen aning om, men känns ändå tveksamt att ett värde på arenan skulle sänkas för att man byter division. Menar inte att kaxa mot dig för jag fattar nada av sånt där och kanhända missförstod jag ovanpå det :)
Såg inte hela matchen men noterade några klockrena brytningar och ett rejält rapp över vaderna på en oik:are från Kapten så jag log lite och tänkte att han är tillbaka. Tyckte framför allt av detj ag såg att #44 såg bedrövlig ut när han flera ggr spelade fast oss i egen zon när han hur enkelt som helst kunnat få ut pucken tom på ett konstruktivt sätt till bladet på en lagkamrat. Ett sorgebarn är han har man insett. Själin och Ogge lär rycka upp sig och tar vi OIK kanske EG är tillbaka i nästan EG-form? Kändes skönt det jag såg av andra och tredje för precis som du så helt plötsligt kände man igen laget. Lite sjabbligt i slutet nån gång och man ska inte förakta OIK:s förstalina för dom är j-a vass.
Åter till Brynäs. Man vet aldrig med BIF. Dom är som en orm som slingrar sig ur ett grepp när man tror dom är utslagna. Men nog luktar det AS så det skriker nu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Värdet på arenan sätts utifrån framtida intäkter, om man faller ur så är det stor skillnad på framtida kassaflöde. Arenan värderas utifrån samma kriterier oavsett divison. Det som skiljer är just vad arenan förväntas generera intäktsmässigt. Ja, vi får väl se ..
Kommentera