Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2492702

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Värdet på arenan sätts utifrån framtida intäkter, om man faller ur så är det stor skillnad på framtida kassaflöde. Arenan värderas utifrån samma kriterier oavsett divison. Det som skiljer är just vad arenan förväntas generera intäktsmässigt. Ja, vi får väl se ..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Fint att du lyfter den ekonomiska villervalla man utifrån tycker kännetecknat Pölsan. År av kostsamma experiment med sparkade tränare till höger och vänster inklusive så många starka viljor som hade inflytande vilket tycktes rycka sönder möjligheten att organisera på sikt.

Och så detta hockeyns kejsaren utan kläder då man letade upp en "oberoende bedömare" som skrev upp värdet av arenan såpass att en kolossal ekonomisk förlust på papperet presenterades som en jättevinst? Vilket innebar att det konkurshot, som inte tycktes kunna hindras, Vips! var fake news ersatt av en "alternativ sanning".

Ligan, som innan dess blivit kända för att intensivt arbeta för att stänga hela skiten och lämna hockey-Sverige under ligan i sticket - illustrerat av att man tvingade Karlskrona till 70 miljoner för att bygga till en helt onödig läktare som ingen ville ha -höll helt käften när det gällde Pölsans kontroversiella plus- och minuslek.

Naturligtvis finns det hur mycket positivt som helst att lyfta när det gäller Pölsan och Pölsans historia, men nu undrar man om det inte är hög tid att klubben rensar bort de negativa ryggsäckar som tyngt dem.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Aha tack. Det förklarar saken.
Ja en j-a knipa för Pölsan det där om dom inte som vanligt slingrar sig ur situationen.
Kommentera