Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2495628

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: ” Själv kör jag emellanåt OnOff d.v.s. slår av sändningen helt en liten stund och när jag sedan slår på igen har Luleå skärpt sig, ofta målat dessutom.”

Ha ha, själv är jag en exakt ”tvärtommare” med min värdelösa karma.
Vågar knappt titta på matcherna i tv för så fort jag slår över till våran match eller spinkar in på swehockey stats så gör motståndaren mål.
Skall helst hålla mig borta från media när vi spelar, gärna befinna mig på toa eller skotta snö för det brukar hjälpa.
:-)
Är för gammal för att hålla på Luleå Hockey, inte bra för hälsan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
DansbandsWolf: Funderade på om det kunde finnas någon variant att förmedla hockey så att man tog in det lite i taget och slapp de värsta stormarna.

Mannen, som rest till US of D, lämnat sin kära katt hos brodern att ta hand om. Ringde dagligen för att höra sig för om hur katten mådde.

Mannen: Och hur mår katten?
Brodern: Den ramlade från taket och slog ihjäl sig.
Mannen: NEJ! Vad fan säger du? Hur kan du göra så mot mig? Så gör man inte!
Brodern: Men det är ju sant. Vad kunde jag ha sagt annars?
Mannen: Du kunde tagit det försiktigt. Första dagen jag ringde kunde du berättat att han satt på taket. Nästa dag att han promenerat mot kanten av taket. Tredje dagen att han gick i stuprännan, fjärde att han halkade men höll sig fast i rännan, nästa dag att han tappade greppet men landade fint och sedan att han tycks ha blivit lite skadad ändå och så fortsatt dagarna som följde att han blev lite sämre varje dag och slutligen att han inte klarade sig. Då hade jag hunnit vänja mig och det hade inte känts lika hårt.
Brodern: Jag förstår.
Mannen. Bra. Hur är det med mamma då?
Brodern: Hon sitter på taket.

En motsvarande variant att berätta om den kommande kvartsfinalen för mig, om jag inte såg matcherna, kunde vara ungefär "#44 har pucken i vår zon".
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
DansbandsWolf: Alla har vi olika varianter att stödja vårt lag och naturligtvis gör vi så eftersom vi VET att det fungerar och vågar inte riskera att orsaka en förlust genom att inte dra vårt strå till hockeystacken.

I slutet av nittiotalet under ett slutspel hade det helt säkert konstaterats att om någon av oss på cyberläktaren fick syn på en tant med tax innan match visade det helt säkert att Luleå skulle vinna. Men det måste helst ske sent, gärna timmen innan nedsläpp och den stora risken låg i att om två personer samtidigt meddelade att de fått syn på tant+tax konverterade effekten till att bli tvärtom.

Var en konstig syn över landet innan match då Luleå Hockey-munderade personer sprang på gatorna och spanade efter tax som var ute och rastade tant.
Kommentera