115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2498920

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
DansbandsWolf: Mycket tacknämligt! Bedrövligt att inte mediaexperter upptäckt detta avgörande bidrag från Wolf-släkten!

Mindre än fem minuter kvar av tredje perioden i den gävliga URK-arenan, Malmet leder med 2-3 och alltså bara minutrar från ledning med 3-0 i matcher.

Då siktar Johan Larsson suveränt och hårt ansatt av ett malm vid sargen, smäller ha till ett skott som träffar benet på en malmetspelare 3-4 meter framför Malmets mål, ändrar riktning 90 grader och går in under femte luckan på malmetvakten Werner.

Snacka om snygg vallning, måste vara en hejare på biljard.

Samme malmetspelare drar sedan in 3-4 på Pölsan med 1,5 minut kvar.

Pölsanbacken Sklenicka har dock knuffat en malmetspelare som själv tacklar bort pölsavakten lindbäck.

Nord godkänner målet!

Nu haglar snusdoser, flaskor och fan och hans moster in på isen.

84 sekunder för Pölsan att kvittera nu, annars leder Malmet kvalet med 3-0 i matcher och det betyder naturligtvis att Pölsan spelar i Allsvenskan nästa säsong.