Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2505397

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
empa11: Ajajaj, vilket potpurri av fusk, regelbrott o h filmningar av Gangsteröret.

Måste vara riktigt j-a svårt att spela mot ett lag som satt detta mygel i system.

Håller med om att det måste få ett slut. Visst, det går snabbt och visst, zebrorna missar ibland, men det här blir ju bara pinsamt dåligt.

Tycker faktiskt det skulle vara en god start att sätta samman situationer där zebror tagit utvisning eller inte efter varje match inklusive identifiera vad olika zebror "lyckas" med.

Till slut måste ju något göras åt detta elände, inklusive tydliggöra för varje enskild zebra hur mycket de missar om de nu inte fattat det.

Vår match i dag var betydligt bättre när det gäller dömeriet. Tycker att det var svagt att helt missa knätacklingen av svinet plastludvig, och dessutom att de lät sig luras av filmningen av plastspelaren i slutminuterna som gav det mål som räddade plastläjkers från förlust. Men det kan man faktiskt köpa när zebrorna under övriga matchen skötte sig så bra. En himmelsvid skillnad mot Linde och Bringan i förrgår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Var det Ludv Nilsson som knätacklade? Han framstår mer och mer som en riktigt skadeframkallande i"%$t . Gjorde en slowfoot ur tomma intet i en serielunksmatch mot sin gamle "polare" Emil Pettersson. De kom väl fram ungeför samtidigt i Timrå och kan även gjort nån säsong tillsammans i plastsjö.

Väcksjö Lakers o Örebro Fakers är såå plastiga.
Kan det bero på att det är konstgjorda hockeyklubbar, konstruerade av kommuner och några pösmunkar.

Kämpa på.
Kommentera