Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2505375

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Riktigt trist att Växjö Plastics går vinnande efter en solklar dive. Blir på något sätt värre med ett sånt lag med, som tyvärr är skickliga och inte ska behöva ta till dessa oärliga knep. Såklart aldrig ok, men om det finns grader så är det fan värre dödssynd när man i grund är det bättre laget. Hur ska man slå dem liksom?

Vet inte om du sett, men vi hade riktigt kämpigt med samma fenomen igår. Det är som sagt slutspel vi pratar om. Detta måste få ett slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
empa11: Ajajaj, vilket potpurri av fusk, regelbrott o h filmningar av Gangsteröret.

Måste vara riktigt j-a svårt att spela mot ett lag som satt detta mygel i system.

Håller med om att det måste få ett slut. Visst, det går snabbt och visst, zebrorna missar ibland, men det här blir ju bara pinsamt dåligt.

Tycker faktiskt det skulle vara en god start att sätta samman situationer där zebror tagit utvisning eller inte efter varje match inklusive identifiera vad olika zebror "lyckas" med.

Till slut måste ju något göras åt detta elände, inklusive tydliggöra för varje enskild zebra hur mycket de missar om de nu inte fattat det.

Vår match i dag var betydligt bättre när det gäller dömeriet. Tycker att det var svagt att helt missa knätacklingen av svinet plastludvig, och dessutom att de lät sig luras av filmningen av plastspelaren i slutminuterna som gav det mål som räddade plastläjkers från förlust. Men det kan man faktiskt köpa när zebrorna under övriga matchen skötte sig så bra. En himmelsvid skillnad mot Linde och Bringan i förrgår.
Kommentera