Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2505366

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
roger_sundsvall: Ja. Mycket oväntat går ett lyftskott från blå in och det ser ut som att det blir en konstigt studs på isen varpå pucken går högre över Lassis spade.

2-3 vinst för Läjkers.

Det betyder att det nu står 1-3 för Plastläjkers i matcher, sedan en plastspelare filmat och fiskelägen lurat zebrorna till ett PP, varmed de lyckades kvittera i slutminuter - och sedan vann.

Vi har mött Läjkers flera gånger i slutspel under åren. Ibland har vi vunnit ibland har vi förlorat. Men det har varit ärligt spel.

Detta Läjkers visar sig vara ett j-a skitlag, filmar, fuskar, fulspelar och vidrigt nog kommer de undan med det. Vete fan om inte vi, i stället för dem, haft ledningen i den här kvartsfinalen om vi sluppit filmningar och fula överfall - speciellt när zebrorna inte lyckats döma korrekt, när de tänker att seriesegrarna måste vi väl kunna lita på.

ÄCKLIGA JÄVLA PLASTLAG!

Det här lär förstås ta slut på fredag. Tyvärr tvingas vi höra den puerila plastpubliken en gång till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Riktigt trist att Växjö Plastics går vinnande efter en solklar dive. Blir på något sätt värre med ett sånt lag med, som tyvärr är skickliga och inte ska behöva ta till dessa oärliga knep. Såklart aldrig ok, men om det finns grader så är det fan värre dödssynd när man i grund är det bättre laget. Hur ska man slå dem liksom?

Vet inte om du sett, men vi hade riktigt kämpigt med samma fenomen igår. Det är som sagt slutspel vi pratar om. Detta måste få ett slut.
Kommentera