Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2505405

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Den såkallade slashingen Mattsson gör är ju fullständigt horribel att åka ut för, och matchavgörande tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Varulven: Håller med. När det återstod några minuter talade det mesta för att Luleå skulle lyckas stå emot och därmed hade det nu varit ställningen 2-2 i matcher.

Nu är det i stället 3-1 för Plastläjkers och kvartsfinalen är förstås avgjord, troligen tar den slut redan i morgon

Mattsson säger själv att det bara var klubba mot klubba och att han inte förstår varför plastspelaren plötsligt går omkull. Av de repriser man sett är det omöjligt att se något fel begåtts och man har alltså uppfattningen att det var en ren filmning, ett fusk från plastlagets sida, och de har hela kvartsfinalen kört med sådana aktioner som Mitell skulle kallat "de hade visst oslipade skridskor".

Det som kan tala emot är att Luleås assisterande säger att det var en korrekt utvisning. Henric Stridh är en hederlig person som man litar på så det låter som att han sett annat än alla vi andra.

Jag hoppas verkligen att Stridh har rätt. För motsatsen - som innebär 1-3 i stället för 2-2 i matcher är inte rolig att ta med sig.
Kommentera