Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2507774

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Laaksonen klar för Luleå.
www.eliteprospects.com/player/372926/oskari-laaksonen

Laget blir allt mer komplett, just nu med alla som ryktas vara klara + under kontrakt;

Andreasson - Tyrväinen - Omark
Zdrahal - Kempe - Pasic
Lilja - Connolly - Shinnimin
Nikupeteri - Berglund - Einar

Laaksonen - Hardegård
Sellgren - Själin
Gustafsson - Jansson

Ska väll in en till back, kanske Jacob Larsson som Luleå ryktas vilja ha: www.eliteprospects.com/player/147719/jacob-larsson

Samt att Fröberg kanske stannar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Elliot12: Nej han är INTE klar för Luleå dock är han en av spelarna man tittar på, Kolla NSD bloggen så kanske du ser det :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Elliot12: Såg att trasan menade att det var så. Några av de namn som påstås vara klara för Luleå får man väl vänta in att klubben officiellt presenterar. Men denne Laaksonen ser ju strålande ut och faktum är att det gör ju även de övriga. Skulle Fröberg också stanna vore det ju kanon. Dock blöder man lite för Komarek efter hans strålande insatser mot slutet av serien och i slutspelet och även om dyrare skulle han kännas tillföra mer än Nikupeteri om nu inte denne utvecklas ordentligt.

Jag tror väl att vår säsong är över i kväll och efter det brukar ju klubben snabbt meddela vilka spelare som är klara, förutsatt att de inte fortfarande spelar. Känns i alla fall som att sportcheferna och tränarna gjort ett utmärkt jobb - som de alltid gjort förutom denna säsong som inte lyckades riktigt.
Kommentera