Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2524294

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Skuggan tjura i hop också visade sin sämre sida av den herren, Nätet laggade som sjutton och Hedlund lekte Herr Ur ett tag...

Annars trodde jag dem skulle dra upp även Tjecken men verkar som att dem vill köra reklam för säsongskorten varje vecka så mycket man nu kan via Hedlund, Känns lite offline bättre smeta ut det som är klart säsongskorten blir lösta av dem som har dem likväl....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Ur vår synvinkel givetvis bättre. Sen kanske dom inte har signaturen klar utan bara muntligt än så länge med de som man inte presenterat? Kan i och för sig förstå att ur klubbens synvinkel vill man sprida på uppmärksamheten lite.
Skuggan förstår jag verkligen. Rätt okul att sitta där och veta att det bara krånglar och att ingen verkar ha en bra lösning. Att man ändå knappt hörs. Jag skulle ha känt och sagt detsamma skulle jag tro i den sitsen.
Ska bli lite spännande med framtida presentationer. Vågar man Liva? Men sen VET man ju inte med alla rykten vad som är sant. Jo jag tror nog det mesta stämmer som vi hört, men backsidan är ju inte glasklar även om forwardssidan verkar vara det. Nästan i alla fall. Hänger väl på Fröberg?
Trevlig helg
Kommentera