Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2529370

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja märkligt. Och synd. För man såg redan i första matchen att en Mario i matchform skulle vara nån som kunde lyfta laget en bit. Tror mycket på han till kommande säsong. Betydligt större djup i forwardsbesättningen lär det bli än förra vändan Omark var hem och spelade, om han nu presenteras. Vilket jag tror.
Är rätt taggad inför nästa säsong när man läser vad det spekuleras i för sista nyförvärv på backsidan. Gissar att det kan ta ett tag innan alla hittar in i systemet och coacherna hittar rätt kedjor och roller.
Sen tycker jag att Bulan är rätt på saken och ödmjuk angående gångna säsongen. Finns ju de som krävt hans huvud på ett fat. Nä han är rätt man på rätt plats enligt mig i varje fall. Klart läsvärt var det i alla fall. Därför jag delade här. Får se om jag fortsätter med sånt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo, om Bulan. Lite intressant att ha följt hans utveckling på SHL-nivå först med Rönken, sedan i Pölsan och därefter hemma i Luleå. Tycker att han numera är lite mer laidback, tar det lugnare, kanske inte lika aktivt på spelarna i båset. Fast jag har iofs bara sett honom på TV och ej live sedan Styvben åkte ur. Vilket kanske beror på att de följt hans intentioner. Men sällan några kontroversiella kommentarer om matcherna och som regel tar ju Stridh presskonferenserna, där Stridh är extremt säker på att inte ställa till med något.
Kommentera