Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2529376

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo, om Bulan. Lite intressant att ha följt hans utveckling på SHL-nivå först med Rönken, sedan i Pölsan och därefter hemma i Luleå. Tycker att han numera är lite mer laidback, tar det lugnare, kanske inte lika aktivt på spelarna i båset. Fast jag har iofs bara sett honom på TV och ej live sedan Styvben åkte ur. Vilket kanske beror på att de följt hans intentioner. Men sällan några kontroversiella kommentarer om matcherna och som regel tar ju Stridh presskonferenserna, där Stridh är extremt säker på att inte ställa till med något.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Emellanåt ser man väl både Stridh och Bulan komma med lite luriga tjuvnyp så där lagom fräcka ändå när de intervjuas. Uppskattar mer när han kan vara lite laid back och plockar fram en räv bakom örat som retar gallfeber på motståndarna. Röde Roger har ju en historia av att hugga direkt på sånt i sin präktighet :)
Bulan väcker känslor. Precis som Osten gjorde. Är oerhört glad att han kom hem och han tillsammans med övriga ledare har ju utvecklat spelet på ett himla bra sätt över tid tycker jag.
Kommentera