Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2531271

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ponta på fyra år!
Eklind på två!
Lite luddigt om Omark. Diplomatiskt var mer rätt ord. Han spelar ju final ikväll så kanske nyheter närmaste veckorna nån gång.
Två bra backar in och en junis ska träna med laget.
Tyckte Skuggan sa att dom tänkt sig fjorton forwards. Omark en gissar vi. Sen tränar Kant tydligen med herrlaget. Oklart om Kant var fjortonde forward, men gissar att han blir femtonte så att vi får vänta in Omark och Fröberg/ny forward?
Ser lovande ut om backarna blir nån av de som diskuterats tycker jag och om Limpan är nästa in.
Då kan man känna sig lite lugnare nu då.
Ponta på fyra år var ju väldigt glädjande. Blir säkert lite omställning från liten rink och kanske lite småstukat självförtroende men tror att det kan bli en toppspelare i många år för oss nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Härligt att Poppe presenterats och Eklind hoppas vi tar fysisk plats. Lurig Skuggan om Limpan "han har ju kontrakt med Geneve ett år till, vi får se vad som händer."

Läjkers-Luleå 4-3
Läcker-Fiskrenset 4-2
Läjkers-Apan 4-1

Det verkar som att de fick det lättare och lättare och att svårast hade de mot Luleå där det verkligen stod och vägde men med zebrastöd i flera matcher i Plastsjö och domareskandalen i sista matchen klarade de även Luleå. Även om de torskade i 5 mot 5 i hela matchserien, undantaget match tre sedan zebran fått psykbryt och utvisade hela Luleå för abuse.

Verkligen imponerande av Luleås spelare (resten från förra årets final, fast utan Omark, Poppe och Läppen) att ta sig samman så fantastiskt att Plastläjkers behövde zebrastöd för att slå oss. Delvis beroende av att #44 fick kliva bort.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Med nån minuts eftertanke är nog Omark hundra procent klar som ryktet sedan länge säger. Pontus på fyra år hade nog inte kommit in om inte Limpan pratat återförening med han.
Kommentera