Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2532359

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Härligt att Poppe presenterats och Eklind hoppas vi tar fysisk plats. Lurig Skuggan om Limpan "han har ju kontrakt med Geneve ett år till, vi får se vad som händer."

Läjkers-Luleå 4-3
Läcker-Fiskrenset 4-2
Läjkers-Apan 4-1

Det verkar som att de fick det lättare och lättare och att svårast hade de mot Luleå där det verkligen stod och vägde men med zebrastöd i flera matcher i Plastsjö och domareskandalen i sista matchen klarade de även Luleå. Även om de torskade i 5 mot 5 i hela matchserien, undantaget match tre sedan zebran fått psykbryt och utvisade hela Luleå för abuse.

Verkligen imponerande av Luleås spelare (resten från förra årets final, fast utan Omark, Poppe och Läppen) att ta sig samman så fantastiskt att Plastläjkers behövde zebrastöd för att slå oss. Delvis beroende av att #44 fick kliva bort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Limpan Omark och Geneve knep gludet i Schweiz igår och på insta tycks Omark förklara att han ska vinna Guld med Luleå kommande säsong. Vilket förstås får oss alla att gå bananas och nu väntar vi otåligt på det Luleå Live vi hoppas på.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Omark precis mästare efter att vunnit Game7 , hallen kokar, tyckte de sa att det var stadens första guld på över 100 år
Kommentera