Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2532979

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Limpan Omark och Geneve knep gludet i Schweiz igår och på insta tycks Omark förklara att han ska vinna Guld med Luleå kommande säsong. Vilket förstås får oss alla att gå bananas och nu väntar vi otåligt på det Luleå Live vi hoppas på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
MooDooismen tvingades till sju matcher mot Styvben men i game seven var det inget snack om saken inför ett dansande hav på läktarna i Övik.

På senare år har vi fått tillbaka både Timret och MooDoo i Elitserien SHL och väntar bara på att också BurkÖlen ska ansluta ASAP.

Hade väl trott att det skulle bli på bekostnad av plastklubbar nere i Sydbotten men i stället är det nu något otippat Styvben och Pölsan som förstärker Allsvenskan. Väl därnere kan de ta upp kampen och få med sig media att sätta tryck på SeMer, Ligan och förbundet att bringa ordning och rättvisa när det gäller SeMers betalningar till hockeyn för att visa matcherna. Har inte helkoll på hur det är nu men gissar till 3 millar till allsvenska lag, 47 millar till SHL? I så fall kan 15 millar respektive 35 millar bli bättre.

Men först borde förstås ligan SHL se till att pynta typ 50 millar till Karlskrona och be om ursäkt för att de tvingade Kronan bygga helt onödiga extra 1500 åskådarplatser.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: www.instagram.com/limpan67omark/
Tror han är ganska klar för Luleå iallafall.
Kommentera