Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2537898

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och plötsligt smällde det till med rykten om att Wallmark var aktuell för Luleå och många våta drömmar hann cirkulera. Men lika snabbt som det dök upp kom informationen om att han bytt klubb i Schweiz bara.

Än mer vill man få information om ett LHF Live på G, eftersom man vill höra att de rykten som alla betraktas som sanningar - nämligen att Omark kommer till Luleå - bekräftas. Inledningsvis väntade man på att hans säsong i Schweiz skulle avslutas, men nu har det ju gått många dagar sedan han tog Geneve till deras första Glud någonsin, så nu vill man få reda på att det blir så.

Samtidigt har Skuggan och andra Luleåledare påpekat att Omark har kontrakt med Geneve även för nästa år men att "han alltid är välkommen till Luleå". Vad betyder det där? Att han måste bli överens med Geneve bara och det kommer att lösa sig? Eller lurar något i vassen?

(TILLÄGG: Ser att HockeyNews också tagit upp frågan och skriver: "Men än så länge är läget oförändrat, så att han har ett giltigt avtal med Genève. Vi kan egentligen inte göra något mer än att vänta och se vad som händer där, säger Luleås vice general manager Ulf Engman till HockeyNews.se. Vi har inte så att vi kan köpa ut ett sånt stort avtal som han har. Om han verkligen vill hem så måste det lösa sig med Genève.")

Jag känner mig inte säker förrän jag är säker och tänk om det skulle bli så att han inte kommer? Det skulle kännas.... ja, bäst att meddela honom hur vi tänker:

Limpan, kom hem!
För vi längtar efter dig.
Kom, innan sommarn är här, snälla Limpan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Wallmark skulle givetvis inte gå till Luleå, det är Löven han ska hem till när kontraktet gått ut där nere.
Kommentera