Luleå HF

112305 inlägg · 881 ämnen

Inlägg #2544010

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Kvartsfinal i "VM" nu, spelas i Riga mellan Lettland och Sverige. Länge var det bara ett mål, inslaget av Luleå Hockey-spelaren Dans Locmelis.

Fortsätter tycka att det känns knepigt att Dans senaste året inte fått spela för Luleås A-lag, eftersom han ska gå på US of D college kommande år och få spela för dem. Fast OK att han nu spelar i VM.

Jaja. Vi får väl fundera på det där i fortsättningen - om vi ska ta in spelare i 15-årsåldern och utbilda dem i 4-5 år utan att kunna ge dem möjlighet att spela i vårt A-lagh trots att de har kompetensen.

Nu har iaf Sverige kvittrat, har 1-1. Känns inte som någon säker vinst för Sverige detta, och går vi vidare möter vi vinnaren mellan Kanada och Finland (just nu 2-0 för Kanada) eftersom Tyskland överraskande besegrade Schweiz.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
1-1, slutet av andra och Sverige får 5 min efter matchstraff på en lätt. Han åker för "buttending i ansiktet" på Lindhom, och vi har fått se situationen ur flera bra vinklar.

Själv är jag synnerligen tveksam om domslutet och tycker att det mer misstänkt handlade om att Apan Lindholm simulerade "Aj, det gjorde jätteont" och bad om en servett som han höll mot munnen där det inte fanns något blåmärke eller blödning eller något synligt. Men Lindhom såg ut att begära Bamseplåster.

Tycker att han filmar, alltså, men det är ju väntat när det gäller en Apa eftersom de lärt sig fuska av sin lagkapten under sju år som "ärligt" deklarerade att han fuskade.

Buttending i ansiktet var det inte. Det pågick smågruff, där letten tryckte tillbaka med butten, när Apan lyfte dennes klubba med egen klubba och följden blev en pytteträff på hakan möjligen.

Själv skulle jag inte reagera på en sådan trätt, men Apan Lindhom kör kärringstil. Usch!

Jag tycker att det är skit. Spela hockey! Vill du fuska - satsa på sparkboll.
+2
Kommentera