Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2558545

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag det var bra att ej kom hit fel gör vi alla.det kommer att kosta lite men det är inga problem vinsten 22-23 10,9 mkr efter skatt 77 mkr eget kapital. Trots alla dessa tomma stolar!!så vi är en välmående förening.det är väl bara Färjestad som slår det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: Ja, det är ju siffror som Apan basunerat ut.

Men senaste åren har ni konsekvent varit tvungna ta kortfristiga banklån till hög ränta gång på gång för att kunna betala ut löner överhuvudtaget. För mig låter det som att det ofta varit tomt i kassan alltså, och därför svårt för Eric och Nisses stabbe att kunna köpa in spelare, som man bara kan bjuda låga löner. Se bara hur Rundblad fick gå till MooDoo i stället, liksom alla ex-apor som gått till platsläjkers i stället för till Apan.

Nu har jag inte haft lust lusläsa era årsberättelser men jag misstänker att ni gjort en "pölsa" innan pölsan, som hittade en "oberoende expert" som körde en hitta-på för att skriva upp värdet på Gavlerinken.

Jag tror att "eget kapital i 70-miljonersklassen" är en pölsa alltså och består i en "egen värdering" av hur mycket ApPeas lyxrestaurang av tomma stolar utan gäster är värd. Och då har man utgått från hur mycket man skulle få, om man sålde hela skrytbygget, och låtsas att det låg placerat på Stureplan i Stockholm.

Jag tror att om Apan ställs inför ett ekonomiskt hot kommer denna koloss på lerfötter att kollapsa.

Detta skulle antaglign inträffa omedelbart om Apan ramlade ur SHL, tappade runt 40 CeMore-miljoner och skulle tvingas bekänna färg genom att visa upp sitt påstådda "eget kapital".
Kommentera