Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2558850

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå Hockey är nere i Schweiz och i kväll möter man Ambri-Piotta. Ett lag som landade nere bland strecken, samtidigt som Limpans Geneve vann hela skiten.

Linus Omark, vilken hjälte! När ApanAgostino-gate pågick krossade Omark lögnerna om att "han hade gjort ALLT för att bryta kontraktet men det gick inte" med: SKITSNACK!

Luleå spelar med Warden vid spaden samt följande femmor:

Laaksonen-Hardegård
Eklind - Connolly - Pasic

Själin - Sellgren
Lilja - Andreasson - Omark

Jansson - Gustafsson
Shinnimin - Nikupeteri - Zdrahal

Tuhkala - Hedqvist - Emanuelsson
Berglund - Granberg

Som synes många ersättare på isen. Är väl bara den först nämnda femman som kan tänkas bli ordinarie framåt säsongen men i detta nu är den riktigt ofärdig med två nya backar samt två nya vingar som måste utbildas i Bulanhockey och det kan dröja.

Första perioden genomförd och ställningen är 0-0.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Tydligen spelar Apan mot BurkÖlen nu ikväll också. Pinsamt nog kör Apan med fulspelaren Oscar Judas Lindholm i laget, man kräks. Kan vi inte slippa se denne Judas, som våren 2022 spelade i Moskva för 8 000 kronor per dödat barn i Ukraina, i svensk hockey?

Apan har ju i åratal yrat om att BurkÖlen är deras ende derbymotståndare och Apans åsikt om BurkÖlen är att de hatar den klubben.

Efter första perioden är ställningen 0-2 för BurkÖlen trots att Apan kör med en riktig vakt i mål. Berguven.

Nu i paus ser man hur Apans Zamboni spolar mot-is för BurkÖlen för andra perioden. De drar sig tammefan inte för något fusk i aparenan...
Kommentera