Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2581393

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
DamRenset vinner andra perioden med 1-0 och nu är ställningen 1-2 med tredje perioden kvar att spela. Luleå var fortfarande det bättre laget i andra perioden, men DamRenset kom upp betydligt bättre och lyckades etablera spel med hela laget i vår zon vid flera tillfällen. Dessutom mer på i försvaret och lite jobbigare för Luleå att nå skottchanser delvis eftersom våra spelare gick själva över blå och fortsatte själva.

Damrenset står alltså upp bättre ju längre matchen pågått och kanske de nu vågar tänka att inte ens Luleå har superkvinnor enbart i laget.

Vi leder fortfarande men bara med ett mål och matchen just nu liteoviss och kan sluta lite hursomhelst. Det enda vi kan vara tämligen säkra på är att det blir målsnålt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
33 sek in på tredjenperioden sätter Nieminen 1-3 och det är ett underbart mål. Först snor hon pucken av en DamRensare, sedan fintar hon bort två andra rensade och så passerar hon bakom hela målet till bortre stolpen och då byter vakten sida, men blixtsnabbt går Petra tillbaka och lägger in pucken vid föregående stolpe.

Bara ungefär en minut till får Savolainen puck i DamRensets zon, fintar bort en försvarare och smäller in 1-4 vid bortre stolpen.

Två aktioner av två finska stålkvinnor i Luleå och huxflux är DamRensets hopp i stort sett borta.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: In me pucken, jaa det gör ni LHF/MSSK 1-3 av Petra!
Kommentera