Luleå HF

115816 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2586159

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Dessutom spar sig de tyngre fulingarna Pär Lindholm och Oscar KHL Lindberg och koncentrerar sig på till på gränsen sena tacklingar mot icke förberedda motståndare. På så sätt undviker de att själva bli utvisade lika mycket.

Nej, det är mer rookies, nya i Apan eller med något år där. De har noggrant instruerats att hålla på och tjafsa och spela tuffa efter varenda j-a blockering. På så sätt retar de upp sig och inbillar de sig ha superkrafter. Och så tar de chansen med fega överfall genom att försöka dela ut hjärnskakningar eller krossa knä.

Vilket Skrikegård applåderar "felet ligger hos den som inte var beredd!"

Riktigt eländigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå Hockeys ståldamer går som malmtåget. Ikväll vann de åttonde matchen i rad och leder nu SDHL på maximala 24 poäng, före tvåan DaMooDoo på 17 poäng.

Men det satt hårt åt Dagens motståndare i Delfinen var DamKanten som är extremt defensivt och Luleå vann skotten med "bara" 33-14 och målen med likaså "bara" 2-0.

Och hur dessa två mål kom, var riktigt kul. Mitt i tredje perioden. Luleå har precis haft sitt femte PP men fortfarande inte lyckats måla, 0-0.

Då dömer ömfotingen-domaren utvisning på Luleå för Abuse. Och i Dam-Mus-i-Kantens PP sätter Vivi Vainikka TVÅ MÅL!

Ha ha ha, ljuvligt.

Stackars DamRenset torskade med uddamålet mot DamPungen. Tredje förlusten i rad, sedan de tappade lagkaptenen Hanna Olsson med avslitna hamstringssenor. Trist.
Kommentera