Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2586191

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå Hockeys ståldamer går som malmtåget. Ikväll vann de åttonde matchen i rad och leder nu SDHL på maximala 24 poäng, före tvåan DaMooDoo på 17 poäng.

Men det satt hårt åt Dagens motståndare i Delfinen var DamKanten som är extremt defensivt och Luleå vann skotten med "bara" 33-14 och målen med likaså "bara" 2-0.

Och hur dessa två mål kom, var riktigt kul. Mitt i tredje perioden. Luleå har precis haft sitt femte PP men fortfarande inte lyckats måla, 0-0.

Då dömer ömfotingen-domaren utvisning på Luleå för Abuse. Och i Dam-Mus-i-Kantens PP sätter Vivi Vainikka TVÅ MÅL!

Ha ha ha, ljuvligt.

Stackars DamRenset torskade med uddamålet mot DamPungen. Tredje förlusten i rad, sedan de tappade lagkaptenen Hanna Olsson med avslitna hamstringssenor. Trist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Eller.. "Luleå Hockeys ståldamer går på i Nokiastövlarna".
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Full omgång i SHL i morgon:

15:15

• Örebro HK - Linköping HC
• HV 71 - IF Malmö Redhawks
• Rögle BK - Timrå IK

18:00

• Skellefteå AIK - Luleå HF
• Leksands IF - Växjö Lakers HC
• Färjestad BK - Frölunda HC
• IK Oskarshamn - MoDo Hockey

Är ju framför allt Luleås match mot Apan som väcker intresse. Men TV4+ koncentrerar sig på Warulfvens match mot Fiskrenset eftersom de målat upp krigsstämning och klappjakt på Rydahl, som inte kom hem till Wermland.

Själva hoppas vi slippa bli överfallna och skadade av ligans i särklass mest fulspelande lag, som dessutom får vara med om publikrekord för i år när 600 Luleåsupportrar anländer för att utmana de Tomma Stolarna.

På Apforum föreslår de att låta Berguven ta spaden. Hoppas verkligen inte att så sker. Berguven har haft spaden mot oss när han spelat i Pungen, Pölsan och Timret och spöat oss de flesta av de matcherna.
Kommentera