Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2588303

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
He he. Småaporna, småaporna är lustiga att se.

Nu har de kommit på att plocka bort alla möjligheter att boka biljett till matcher mer än en månad i förväg. Så ingen ska tro att det "bara" handlar om att Apan ska försöka hindra Luleås supportrar för att bilda en egen kurva på läktaren och ta makten i arenan igen, nej, absolut inte, det handlar inte om det, vi bryr oss inte om Luleå, inte alls.

Vad är det nu de ska göra i skymundan? Fylla bortasektionens omgivande sektioner med apsupportrar? Gärna tillåta flera hundra ytterligare Luleåsupportrar för att dra in pengar, men då utspridda en och en över läktarna, omgivna av apor och tomma stolar?

Ja, vad som väntar vet vi inte. Det funderar sektens hjärntrust förtvivlat på nu närmaste månaden, medan de möts i obygden framför eldarna i oljetunnorna på sena nätterna och sjunger gospels och lyssnar på duellerande sexfingrade banjos.

Men vi vet att det blir något helt galet som vanligt.

(Tips: Gör som Luleå; fyll läktarna med lapp på luckan match efter match efter match. Då kan inga motståndarsupportrar nästla sig in och äga arenan.)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja gör som LHF, fyll arenan och skapa drag. I Luleå tycker de allra flesta besökare att ju fler motståndar-supportrar det är under match, desto roligare!

Såna här uppmaningar är vardagsmat från LHF senaste säsongerna.

Kommentera