Luleå HF

115863 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2593352

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Warulfven har inlett säsongen helt överlägsna och bland ulvens supportrar talas det om att de måste "hitta formen" och få in spelare, HUGA!

Men nu förstår vi Bulans strategi. Han beordrade förstås råtorsk i syfte att Wennerlöf skulle gå i fällan - och det lyckades! Efter Vennerbergs klavertramp nedan måste det infinna sig krisstämning i Warulfvslyan.

Snyggt gjort, Bulan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Så nu blir det förbud mot att ha med sig väska på större evenemang inklusive hockeymatcher, där också visitation av åskådare ska ske.

Officiellt påstås att detta är en åtgärd i syfte att minska risk för terrorattacker. Men när det gäller nationell hockey synes det väsentligen få effekt för att eliminera risk för bengaler på läktarna.

Fast det vete fan om det fungerar. Personligen har jag ingen erfarenhet av bengaler men läser följande på nätet:

"Bengalisk eld eller bengaler är ett slags fyrverkeripjäs som oftast består av ett papprör som är cirka 5–20 centimeter långt och 3–4 centimeter i diameter."

Hmm, det låter som att den som gömmer en bengal i kalsongerna kan komma undan, förutsatt att den som visiterar och känner något bengalliknande i underlivet på den som visiteras, inte driver undersökningen vidare utan antar att fyndet har mer naturliga orsaker.
Kommentera