115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2593411

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Håller med, armarna utåt, klapp,klapp efter sidorna och någon gång en fråga "har du nåt i fickorna"? Kunde vara bättre, iaf stickprov då man får tömma klädernas fickor på ett bord vid sidan av entrén. Bör inte vara alltför avancerat, skulle ha någorlunda avskräckande effekt. Efter någon match skulle nog ärliga folket både lära sig och prioritera vad man tar med sig till arenan.

björn power: Sammantaget misstänker vi alltså att det inte bör vara några problem att ta med sig en dold bengal på en arena, bara att placera den B-T-V eller, mindre vanligt, B-T-H.

Norrbotten kvitterade till 1-1 mot halka-in-på-ett-bananskal-laget i slutminuten av första perioden och spelar nu PP efter 3 min av andra.

TILLÄGG: Nope, inget mål i PP. Fortsatt 1-1, 5 min spelade av andra perioden i matchen om 5.e plats mellan Norrbotten och Gästrikland.

TILLÄGG: Kim Keskitalo sätter sitt andra mål i matchen och efter 9,5 minuter har Norrbotten vänt till 2-1!

TILLÄGG: Knappt tre minuter senare sätter Kim Keskitalo hat trick och nu leder Norrbotten med 3-1!

TILLÄGG: 3,5 min kvar av tredje, fortfarande 3-1 för norrbotten - men nu får Gästrikland PP och tar tidut. Ska de ta vakten kanske?

TILLÄGG: Förbundet rättade till informationen, det var samtidigt puckot op hemmaspelare så det spelades 4 mot 4 och inte PP. Det är i alla fall över nu, och med 36 sek kvar har Norrbotten fortfarande 3-1 och då tar ett desperat Gästrikland vakten.. Med 18 sek kvar utvisning på Luleå...

TILLÄGG: Med 4 sek kvar sätter Norrbotten 4-1 i tom kasse och tar 5:e plats i årets TV-puck. Norrbotten har vunnit 7 av 8 spelade matcher och bara släppt en jämn match mot Sörmland med 0-1. Lite lotteri är det över turneringen.