115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2593424

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
björn power: Sammantaget misstänker vi alltså att det inte bör vara några problem att ta med sig en dold bengal på en arena, bara att placera den B-T-V eller, mindre vanligt, B-T-H.

Norrbotten kvitterade till 1-1 mot halka-in-på-ett-bananskal-laget i slutminuten av första perioden och spelar nu PP efter 3 min av andra.

TILLÄGG: Nope, inget mål i PP. Fortsatt 1-1, 5 min spelade av andra perioden i matchen om 5.e plats mellan Norrbotten och Gästrikland.

TILLÄGG: Kim Keskitalo sätter sitt andra mål i matchen och efter 9,5 minuter har Norrbotten vänt till 2-1!

TILLÄGG: Knappt tre minuter senare sätter Kim Keskitalo hat trick och nu leder Norrbotten med 3-1!

TILLÄGG: 3,5 min kvar av tredje, fortfarande 3-1 för norrbotten - men nu får Gästrikland PP och tar tidut. Ska de ta vakten kanske?

TILLÄGG: Förbundet rättade till informationen, det var samtidigt puckot op hemmaspelare så det spelades 4 mot 4 och inte PP. Det är i alla fall över nu, och med 36 sek kvar har Norrbotten fortfarande 3-1 och då tar ett desperat Gästrikland vakten.. Med 18 sek kvar utvisning på Luleå...

TILLÄGG: Med 4 sek kvar sätter Norrbotten 4-1 i tom kasse och tar 5:e plats i årets TV-puck. Norrbotten har vunnit 7 av 8 spelade matcher och bara släppt en jämn match mot Sörmland med 0-1. Lite lotteri är det över turneringen.