Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2595562

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Erik Gustafsson gör nu sin sjätte säsong med Luleå Hockey. Det nysignerade kontraktet säkerställer att Gustafsson blir Luleå Hockey trogen fram till och med säsongen 2026/2027.
– Det känns fantastiskt bra att vi har kommit överens om en fortsättning – eftersom det är precis det som jag har velat hela tiden. Vi trivs väldigt bra i Norrbotten och målsättningen att få vinna SM-guld med Luleå Hockey ligger kvar. Och mest troligt är det här mitt sista kontrakt på den här nivån, så jag har drygt tre och ett halvt år på mig att förverkliga den drömmen och kommer göra allt i min makt för att vi skall göra detta, säger Erik Gustafsson till Luleå Hockeys hemsida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
björn power: Mycket fint! Även om Erik inte varit lika fantastisk efter de första åren känns det som att han går bättre i år och när åtminstone Sellgren, Hardegård och Laaksonen övertygat så pass minskar pressen på Erik att spela en halvtimme per match vilket ger honom energi att prestera bättre de byten han är på isen.

Låt oss hoppas att även Allard skärper sig och blir en stabil back i Bulanhockey; då kan det bli en riktigt rolig säsong!

Välkommen kvar, Erik! Med så lång tid hos oss lutar det ju mot att du blir en historisk back som landslagsjanne, ågi, Lindberg rockar och Petter "jag skulle kunna mörda!" Nilsson
Kommentera