Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2595574

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
björn power: Mycket fint! Även om Erik inte varit lika fantastisk efter de första åren känns det som att han går bättre i år och när åtminstone Sellgren, Hardegård och Laaksonen övertygat så pass minskar pressen på Erik att spela en halvtimme per match vilket ger honom energi att prestera bättre de byten han är på isen.

Låt oss hoppas att även Allard skärper sig och blir en stabil back i Bulanhockey; då kan det bli en riktigt rolig säsong!

Välkommen kvar, Erik! Med så lång tid hos oss lutar det ju mot att du blir en historisk back som landslagsjanne, ågi, Lindberg rockar och Petter "jag skulle kunna mörda!" Nilsson
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Pågår alltså koskenkorvakupp nu och tre apspelare har varit i farten i tidigare Tre Kronor, nuvarande femöringen. Och de har utmärkt sig:

• Köpevakten Söderström tycks ligga näst sist i vaktligan.

• Busen oscar lindberg delar ledningen i utvisningsligan efter highstickings.

• Brottaren peter granberg leder förtjänstfullt plusminusligan bakifrån med imponerande -3 efter bara tre perioder.

Säga vad man vill om aporne men de märks internationellt.

TILLÄGG: Nu lirar Sverige mot Schweiz, 3-1 efter två perioder. Hallam har modifierat laget och kör med fler spelare från Luleå än från apan och den förbättrade prestationen torde bero på det förstås.

TILLÄGG: Sverige vann till slut med 4-2, men det var lite oroligt ett tag när Schweiz var uppe på 3-2. Det målet kom när Schweiz fick spela 5 mot 3 och hallam släppte in Apan Granberg, som helt tappade det. Inleder helt galen med att crosschecka omkull en schweizare som ger tillbaka och det utvecklas till ett huggklubbande dem emellan. Därmed släpper Granberg helt sin uppgift att försvara varpå Schweiz i praktiken får spela 4 mot 2. Och när ett skott väl avlossas har Granberg noll koll på det, eftersom han föredrar att slåss; går alltså inte ut och skottsäker eller annat utan står och vevar och skymmer för vakten. Genom den enskilda skiten satte Granberg Sverige i trubbel och vad värre var, var att det tyvärr var symptomatiskt även för Granbergs övriga spel.
Kommentera