Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2601206

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
mattias - 74: Förstår det. Efter första perioden och 1-0 har vi haft en hel del spel och ett gäng chanser att måla, men inte lyckats. Mycket av Trottoarens chanser har bestått av skott som Lassi ser och då går de sällan in. Men där fick en trottoar chansen och sätter snyggt pucken i krysset och där hinner Lassi inte med.

Och vad fan, då kommer också 3-0 sedan pucken hamnat bakom Lassi och Cehlaric hugger.

Känns som att Luleå släppte efter 2-0 och insåg att nu är det kört mot Trottoaren för sjätte matchen i rad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Känns som att Luleå släppte efter 2-0 och insåg att nu är det kört mot Trottoaren för sjätte matchen i rad.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trottoaren, Luleås mardrömsmotståndare nummer ett!

Efter gårdagskvällens match står det tveklöst klart att 'Trottoarkanten' specifikt, passar Luleå extremt dåligt.
Dem vill vi DEFINITIVT INTE! möta i en Kvartsfinal. Detta hoppas jag VERKLIGEN att Luleå har i åtanke under den absoluta slutfasen av grundserien, när så vankas.

Skulle det vara så att Luleå står och väger mellan att sluta på t.ex en andra eller en tredjeplats, samtidigt som lutar åt att Trottoaren ser ut att sluta på en sjundeplats framför en sjätteplats. Då måste det bara vara bättre om vi slutar trea istället för tvåa,,och vice versa om Trottoaren ser ut att sluta sexa.
Samma princip måste gälla om det hänger på om det står mellan om vi ska sluta trea eller fyra, och om Trottoaren ser ut att sluta sluta femma eller sexa. Att Luleå verkligen gör sitt yttersta för att sluta på den placering som innebär att vi Undviker! Trottoaren i kvarten.
Även om det innebär att vi självmant 'behöver' förlora en eller ett par matcher i syfte att slippa behöva ställas mot Trottoaren i kvarten.

Jag befarar jag faktiskt att vi ryker redan i kvarten, om vi 'strular till det' så att vi tvingas möta just Trottoaren i kvartsfinal. Det måste vara HÖGSTA Prioritet ifrån Luleås sida på att detta UNDVIKS om så är möjligt. Om det mot slutet av Grundserien står klart att risken för att detta ska inträffa är överhängande.
En risk som jag redan nu, med nuvarande tabelläge tycker mig kunna skönja är Uppenbar.
Kommentera