Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2607221

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
”Bulan” ställde sig frågande till läkköttet på en av Pudas lagkamrater, något som även diskuterades på den efterföljande presskonferensen.
– Jag tycker att det verkar gå över fort. När man får en smäll ser det ut som att man måste åka in på akuten och sen spelar man ändå nästa byte.

Det var alltså fulspelaren Lindholm som filmade efter en pytteslashing på kroppen av Shinnimin.

Och då dyker knäppgöken den ilskne kvänen upp - han som i flera år snackat skit i media om Shinnimin som filmare, trots att Shinnimin sedan länge lagt av med förstärkningar och spelare mycket ärligare än de flesta spelare - och slår tillbaka mot Bulan med:

"Jonathan Pudas ger desto hårdare svar på tal när Sportbladet frågar om ”Bulans” utspel.
– Väldigt märkligt. Om man kollar på deras nummer 24 (Brendan Shinnimin) som kastar allt han har i händerna. Klubbar och handskar... jag vet inte hur han får av sig grejerna så snabbt. Så om vi ska tala filmningar kan han börja städa i sitt eget lag, säger Pudas."

Kvänen Pudas påstår alltså att Shinnimin filmade när han blev slashad. Resultatet ser vi nedan. Filmning?

Allvarligt talat. Apan är alltså seriens i särklass mest fulspelande lag med massor av bevis - sammanställda i nedanstående inlägg - på allt farligt spel de pysslar med utan någon som helst respekt för motståndares hälsa.

Men som svinet Pär Lindholm och äcklet den ilskne kvänen Pudas med fler apor uttalar sig blir man mer "imponerad" av att de verkligen låter som att de är helt j-a dumma i huvudet med en intelligens som borde föranleda att de inte får vistas bland normala människor utan att vara ledsagade av vårdare/vakter.

Vad kan det bero på? Svårt att se något annat svar än att det visar de svåra konsekvenserna av att växa upp i en obygd där ens syster ofta är ens mor och dit även andra, likaledes utrustade med ett överflöd av fingrar, rekryteras.

USCH, vilket vidrigt pack!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Tre tidiga matcher idag, läget efter två perioder:

• Leksands IF - Linköping HC 0 - 3
• IK Oskarshamn - Frölunda HC 0 - 0
• Rögle BK - MoDo Hockey 0 - 2

Pungen satte sina tre mål på bara tre sekunder efter uruselt försvarsspel av Trottoarkanten där Pungen drar in tredje på mannekängen i Trottoarmålet, sedan denne gått ut för att ta puck, men halkar omkull och blir enkelt rundad.
Kommentera