Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2621387

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Mario Kempe, vilken liten fitta detta sekret till hockeyspelare visade sig vara. Jag är uppriktigt besviken då jag verkligen trodde på Mario Kempe. Fyfan, man känner sig lurad. Jag önskar sällan något ont till någon, men denna vidriga förrädare hoppas jag brinner i helvetet.

Med det sagt, skönt att plocka 3 pinnar hemma mot gris-vargarna från Karlstad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Bachada14: Fyfan, man känner sig lurad. Jag önskar sällan något ont till någon, men denna vidriga förrädare hoppas jag brinner i helvetet.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Håller med tillfullo. Det är hårt att säga det här, men jag kände på ett tidigt stadium att det låg ett "stort hundkadaver" begravet här. Lamporna blinkade illrött redan innan förvärvet.

Det som gör mig mest besviken är att Luleå var så otroligt godtrogna att dom framtills nu köpt alla valser bortförklaringar och undanflykter ifrån Kempe och hans agent under hela denna resa fram till vägs ände där vi befinner oss nu. Jag tycker nog att det är dags för Luleå att koppla på radarn i fortsättningen vid sådana här paniska rektyteringssituationer, och försöka identifiera sådana här uppenbara penningsuktande och lyckosökande legoknektars ""genuina"" baktankar!!, INNAN!!! katastrofen är ett faktum.

Redan rekryteringen av Kempe för drygt ett år sedan kändes paniskt forcerad för att uttrycka sig milt. Jag fattar rent ut sagt inte hur Luleå resonerade då, om dom överhuvudtaget hade hjärnan påkopplad när de bestämde sig för att ta in honom, särskilt till den HUTLÖSA KOSTNADEN!!... Varningsklockorna ringde hejvilt, och de röda varningsljusen blinkade hejdlöst redan innan förvärvet, det ska gudarna veta!!
Kommentera