Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2621866

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Jo. Vi är överens. Visst borde Warden tagit det mygliga 4-2 och visst måste Luleå upp i nivå.

När det gäller Luleås spel lossnar det inte förrän spelet utan puck sitter. Inledningsvis fungerade det snabbare och bättre än man trott, men under månaderna då äcklet mariokempe tog rollen som blysänke tappade vi Luleås hockey.

Nu måste det jobbet att få spelet utan puck att fungera startas om och det kommer att ta tid. Idag såg vi tydligt att Apans hårda höga press enkelt sänkte Luleå.

Vi måste ju få in folk och jag skulle gärna se att vi får in en forward >100 kg som kan skydda Limpan, som det just nu är full klappjakt på utan att zebrorna agerar. På annat sätt än att visa ut Limpan, när han svarar och ger igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nu måste det jobbet att få spelet utan puck att fungera startas om och det kommer att ta tid. Idag såg vi tydligt att Apans hårda höga press enkelt sänkte Luleå.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ytterligare något som tar ner humöret är att Trottoaren går som tåget. Jag tror att de slutar sämst 4:a. Det är inte helt uteslutet att de faktiskt kan sluta 2:a Samtidigt kan jag ALDRIG se oss sluta bättre än som bäst 5:a. Detta innebär att jag beedömer risken till 50% att vi får möta £IF i kvarten om vi tar oss dit. Detta oavsett om vi slutar på plats 5,6,7 eller 8.
Plats 9 eller 10 kan inte heller uteslutas. Då blir det en ännu besvärligare resa.

Well well, vi får se... Men just nu känns det iallafall inget vidare.
Kommentera