Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2628755

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ditt stora intresse för Kempe har spritts över världen, och se: Ljugano väljer just det idolporträtt du har över sängen för att saluföra huvudet
-------------------------------------------------------------------------------------------
Jag hoppas innerligen att du begriper att jag anser att Kempe är den största MEGAGRISEN!!!!, om man så uttrycker det, som NÅGONSIN!! representerat vårat lag.
Jag orkar bara inte läsa det ytterligare låt säga 50 ggr, till de redan Minst 50 ggr som du redan bjudit oss på....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Vill slippa bry mig i Kempegate, men eftersom du tjatar: Lugano lyckades vinna med 3-2 mot Biel efter straffläggning och stor hjälte var Judas Kempe som imponerade med att få iväg ett helt skott på mål under hela matchen och dessutom vann hela 38,46% av sina tekningar. Snacka om att "A Star is Born!"
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Realisten: Vi har förstått att du brinner för att få oss alla lika djupt engerade i Kempe som du. men... Det börjar milt uttryckt bli minst sagt tjatigt om man så säger.....

För att du ska kunna lugna dig innan du med bilden ovan sängen och händerna på täcket slumrar kan jag meddela att enligt rykten kommer Kempe inte alls att spela hockey för Luga. De skickade nämligen en scout för att kolla upp honom i senare delen av november när han "spelade" för Luleå.

Och då värvade de honom för ett uppdrag på Luga ZOO, avdelningen för sengångare.
Kommentera